Ja! twaalf zinderende verhalen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Ja! twaalf zinderende verhalen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
JA! brengt je twaalf zinderende verhalen over seks zoals je ze nog nooit gelezen hebt
Meestal is Anke Laterveer, schrijver en oprichter van #zeghet, de Nederlandse voorloper van #metoo, in de media omdat ze zich uitspreekt tegen seksueel geweld. Nu komt ze dus met een bundel erotische verhalen. Is dat niet gek?

Anke Laterveer: ‘Heel logisch juist! Volgens mij gaat er veel mis bij seks omdat we echt te weinig goede voorbeelden zien. In films en boeken zie je bijvoorbeeld zelden mensen praten tijdens en rondom seks. Er wordt ook nooit toestemming gevraagd voor seksuele handelingen. Terwijl dat nu juist superbelangrijk is en, in tegenstelling tot wat mensen vaak denken, ook heel sexy kan zijn. Daar kan ik dan uitgebreid over praten in de media, en dat doe ik ook, maar ik kan er ook eens iets aan gaan doen. Bovendien vind ik het ook heel fijn om eindelijk eens over lekkere, goede seks te praten, want laten we wel wezen: er is weinig leuker dan dat.
+


Genre
Literatuur & Romans , Korte verhalen
Verhalenbundels
Uitgeverij
PEPPER books
Eerste editie
20 juni 2018
Laatste editie
20 maart 2019
ISBN
9789020608656


Boekinformatie wijzigenReacties op: Ja! twaalf zinderende verhalen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken