Advertentie

Jakob en de zeven gevaren

1

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

Een spannend jarenvijftigverhaal van meesterverteller Jacques Vriens

Op weg naar school moet Jakob elke dag zeven gevaren trotseren. Die gevaarlijke Duitse herder bij mandenwinkel Bruins bijvoorbeeld. Het kerkhof. En Jakobs strenge meester Hoeben. Jakobs vriendin Claartje vindt hem eigenlijk een angsthaas. Maar die gevaren onderweg zijn nog niet eens Jakobs grootste zorg! Zijn vader heeft het gezin verlaten en dan raken Jakob en zijn moeder ook nog het huis kwijt door een brand, waardoor ze voor een tijdje moeten inwonen bij een heel vervelende tante. Door alles wat Jakob meemaakt en zijn bijzondere vriendschappen wordt hij steeds moediger en leert hij beter voor zichzelf opkomen. Tot hij op een dag naar school loopt en wél raad met alle gevaren weet.

Jakob en de zeven gevaren is een meeslepend en humoristisch verhaal over moed, vriendschap en je angsten overwinnen en is voor een deel gebaseerd op eigen jeugdervaringen van Jacques Vriens.

+


Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
Van Holkema & Warendorf
Eerste editie
07 september 2021
Laatste editie
07 september 2021
ISBN
9789000377695


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Jakob en de zeven gevaren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken