Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Mijn verzonnen familie

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 14 Favoriet 1 Recensies 0
Non-fictie Newsroom 1   Topics 0
Dit ‘schrijversprentenboek’, barstensvol persoonlijke en historische documenten, anekdotes, foto’s en schilderijen, is een monument voor de verbeelding.

Vijfentwintig jaar geleden verscheen De zwarte met het witte hart, Arthur Japins eerste roman. Om dat te vieren vroeg De Arbeiderspers hem voor één keer zijn kleurrijke archieven te openen.

Het resultaat is dit boek, waarin de echte mensen achter de romanfiguren tevoorschijn komen en – voor het eerst – de nauwe banden zichtbaar worden tussen het leven en het werk van hun schrijver.

Mijn verzonnen familie is een pleidooi voor onafhankelijkheid, kunstzin, levenslust en literatuur; een volstrekt uniek project in de Nederlandse letteren en een onmisbaar bezit voor iedere lezer die van Japins boeken geniet.

+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
432
Uitgeverij
De Arbeiderspers
Eerste editie
22 november 2022
Laatste editie
22 november 2022
ISBN
9789029545266


Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door Anneke Gieling
Rapporteer deze bijdrageReacties op: Mijn verzonnen familie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken