Jij bent awesome
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 1 2 0 1 0

Jij bent awesome

3

Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 10 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie Artikelen 1   Topics 0
Neil Pasricha brak internationaal door met zijn boeken over dankbaarheid en geluk, en is nu terug met een boek over veerkracht. Veerkracht is hard nodig, want in een wereld van overvloed en keuzestress staan we onder alsmaar groeiende druk. We gaan er hard voor, maar hebben last van faalangst en kunnen geen tegenslag verdragen. We lijken wel van porselein. We buigen niet, we breken. We krijgen burn-outs, worden eenzaam of depressief. Tijd om het tij te keren. Pasricha is heel open over zijn tegenslagen en geeft een simpele en onderbouwde aanpak om weer op te krabbelen en op koers te blijven. Leer omgaan met tegenslag, bouw aan een positief zelfbeeld en word je beste, onbreekbare en krachtige awesome zelf!
Dit boek is er om ons eraan te herinneren dat elk probleem een kans biedt, dat elke doodlopende straat toch een verborgen deur heeft en dat elke terugslag uiteindelijk een stap vooruit is.
Trouwens… Dit boek is er ook om je eraan te herinneren dat jij awesome bent.
+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
17 augustus 2020
Laatste editie
17 augustus 2020
ISBN
9789047014331 , 9789047014348


Boekinformatie wijzigenReacties op: Jij bent awesome

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken