Advertentie

Job zegt koekemokke

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Binnenkort verschijnt het tweede deel van het boek Job een zeldzaam jongetje. Dit tweede deel, Job zegt koekemokke, is wederom een bundeling van de columns die Annemarie Haverkamp voor Dagblad de Gelderlander en internet. 'Job' is het aangrijpende verhaal van een bijzonder jongetje. Al toen ze in verwachting was, schreef Annemarie Haverkamp een serie over Job in dagblad De Gelderlander. Haar zwangerschap liep synchroon met de eerste van Máxima en dat leidde tot vrolijke brieven aan de prinses over het aanstaande moederschap.

Amalia kwam sterk en gezond ter wereld, maar Job bleek een akelige chromosoomafwijking te hebben. Zijn ouders belandden onvoorbereid in de wereld van ziekenhuizen en instanties. Annemarie deelde haar tranen, haar frustraties en de groeiende liefde voor haar zoon met de lezers van De Gelderlander in een nieuwe serie: Job.

In 2007 verscheen een eerste verzamelbundel: Job, een zeldzaam jongetje (9789086800957). De hoofdpersoon is inmiddels vijf jaar en een kleine bekendheid. Duizenden lezers volgen zijn ontwikkeling. Job zegt koekemokke gaat over Jobs belevenissen op school, zijn broze gezondheid en alledaagse dingen met een niet-alledaags kind. Annemarie Haverkamp (1975) is journalist. Haar columns verschijnen in dagblad De Gelderlander en op internet.
+


Genre
Non-fictie
Uitgeverij
Heinen , Uitgeverij
Eerste editie
01 januari 2010
ISBN
9789086801527


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partnersReacties op: Job zegt koekemokke

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken