Meer dan 4,2 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
De provocatie
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 47 4 185 3 81 2 3 1 2
VN:

De provocatie

318

Gelezen 459 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 132 Favoriet 8 Recensies 12
Thrillers & Spanning Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

In een kleine plattelandsgemeenschap waar nooit iets opzienbarends gebeurt, wordt een gruwelijke vondst gedaan. Een echtpaar is in hun eigen woning op brute wijze om het leven gebracht. Het lijkt in eerste instantie een zaak voor de plaatselijke politie, totdat blijkt dat de vermoorde man een militair was en zijn vrouw connecties had met het Pentagon.

De Army's Criminal Investigative Division -ACID- zet zijn beste man op de zaak. Voormalig militair John Puller is iemand die weinig bezit of nodig heeft, die graag alleen werkt en die onverzettelijkheid koppelt aan een diepgewortelde hang naar de waarheid. Al snel nadat hij op de zaak is gezet, botst hij met de vrouwelijke rechercheur van Moordzaken die het onderzoek leidt.
Maar wat Puller en zijn nieuwe partner niet weten, is dat hun een verrassing wacht die deze toch al complexe zaak volkomen op zijn kop zet. Terwijl Puller zich een weg probeert te banen door leugens, dwaalsporen en bedrog, beseft hij dat niets en niemand is wat het lijkt in dit onschuldig ogende, slaperige stadje?

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Oorspronkelijke titel
Zero Hour
Serie
John Puller (1)
Vertaald door
Hugo Kuipers
Aantal pagina’s
368
Uitgeverij
A.W. Bruna Uitgevers
Eerste editie
31 oktober 2011
Laatste editie
15 april 2014
ISBN
9789022999028 , 9789400500532 , 9789044963687
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (12)

Keuze van de redactie

Een subliem geconstrueerd verhaal

door: Cees van Rhienen 2 likes

Het is David Baldacci weer gelukt. Gezien het indrukwekkende aantal boeken dat deze Amerikaanse auteur al op zijn actief heeft staan, zou je verwachten dat er wat sleet begint op te treden, maar de fans kunnen gerust zijn: daar is helemaal niets van te merken. Even gemakkelijk laat Baldacci...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: De provocatie

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.