Advertentie
Jolien en Jef

Jolien en Jef

7
Rank 2443 Gelezen 6 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 5 Favoriet 2 Recensies 1
Junior Spots 1   Topics 0
Jolien verhuist naar een mooi huis, aan een park. Nu woont ze dichter bij oma, waar ze heel graag naartoe gaat. Oma heeft een kleine, kobaltblauwe auto. Wanneer de auto niet meer wil starten en opgehaald wordt door de garage, ontmoet ze Jef. De garage is van de vader van Jef.
Als de auto niet meer te repareren is, wil Jolien dat de auto een plaatsje in de achtertuin krijgt. Dat vindt papa geen goed idee. Jolien zorgt ervoor dat ze toch haar zin krijgt. Koba, zo heet de auto, krijgt een plekje in de tuin, met uitzicht op het park en de buurman.
Regelmatig komt Jef langs om Jolien te helpen met haar huiswerk, maar ook om samen grapjes uit te halen. In de auto hebben ze de grootste lol om de buurman. Is het toevallig dat ze hem overal tegenkomen of houdt hij hun extra goed in de gaten?
Ondertussen wordt de oma van Jolien steeds vergeetachtiger. Ze gaat naar een verpleegtehuis. Tot groot verdriet van oma mag Rommel, de kat, niet met haar mee. Daar laten Jolien en Jef het niet bij zitten.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
200
Uitgeverij
Godijn Publishing
Laatste editie
13 mei 2019
ISBN
9789492115942
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 14,95
E-book prijsvergelijker

Door lezers

  Meer artikelen van lezers

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

De vergeetachtige oma: heerlijk kinderboek met maatschappelijk onderwerp

door: Hanneke Tinor-Centi 3 likes
Jolien verhuist naar een mooi huis, aan een park. Het nieuwe huis is dichter bij het huis van oma en dat vindt Jolien fijn want ze komt graag bij haar oma. Wanneer oma’s auto naar de garage moet, ontmoet Jolien Jef, de zoon van de garagehouder. Ze sluiten vriendschap en Jef komt vanaf dat moment...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook