As a little girl, Brenda Keirsebilck was crazy about baking. After a career in advertising she trained as a baker and for a number of years now she has been running Juliette's Artisanale Koekenbakkerij, a craft biscuit bakery in Bruges, Belgium. This book is an ode to the speculoos, Belgium's favourite biscuit. Today this type of spiced biscuit from the gingerbread family is more popular than ever and is used much more widely than for accompanying a cup of coffee. In the first part of this book are some basic recipes for baking speculoos biscuits yourself. In the second part the various types of speculoos are used as ingredients in delicious desserts. With mouth-watering figures from photographer and baking fanatic Karen Van Winkel.
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Na de mysterieuze dood van haar beroemde moeder ontvangt Mackenzie brieven die duistere geheimen onthullen achter haar moeders succes.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op Juliette's speculoos
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.