Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Keizers van het ijs
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 1 4 3 3 0 2 0 1 0

Keizers van het ijs

4

Rank 678 Gelezen 4 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 4 Favoriet 0 Recensies 3
Junior   Topics 0
Hoe gaat de keizerspinguïn – een van de meest geliefde dieren op aarde – om met de veranderingen in zijn omgeving naarmate de temperatuur blijft stijgen?

Terwijl de strenge winter neerdaalt en andere vogels naar de warmte trekken, verschijnen op Antarctica rijen keizerspinguïns op zoek naar het perfecte ijs om te broeden en hun kuikens groot te brengen. Maar dat ijs is aan het verdwijnen door de opwarming van de aarde.

Het boeiende verhaal van Nicola Davies, prachtig geïllustreerd door Catherine Rayner, volgt een keizerspinguïnkoppel dat samen een kuiken ter wereld brengt in een omgeving die snel verandert.

Het is een verhaal dat vertedert en tot nadenken stemt – en dat elke lezer zal aansporen om te helpen het milieu te beschermen zodat deze buitengewone dieren nog generaties lang in Antarctica kunnen leven.

Een betoverend en diep ontroerend verhaal dat iedereen moet lezen, zien en horen.
+


Genre
Kind & Jeugd
Natuur, plant, dier (<12 jaar)
Aantal pagina’s
32
Uitgeverij
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
Eerste editie
16 februari 2023
Laatste editie
16 februari 2023
ISBN
9789047714415


Boekinformatie wijzigen


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Keizers van het ijs

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.