Advertentie

Kendrick Lamar

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
  Topics 0

Deze eerste culturele biografie van een van de bekendste Amerikaanse rappers van dit moment, Kendrick Lamar, bespreekt zijn snelle opmars en zijn diepgaande impact op de beladen discussie over racisme in Amerika.
De dertien keer met een Grammy Award bekroonde rapper is nog maar begin dertig, maar hij heeft al de Pulitzerprijs voor muziek gewonnen, de soundtrack van de megahitfilm Black Panther geproduceerd en werd Time’s honderd meest invloedrijke mensen ter wereld. Maar wat nog opvallender is aan deze tekstschrijver en artiest is hoe hij zijn naam heeft gevestigd als een geduchte tegenstander van onderdrukking door zijn inzet voor verandering. Door zijn poëtische teksten, zijn politiek beladen songs en zijn radicale optredens is Lamar een voorbeeld geworden voor talloze mensen.
Kendrick Lamar, geschreven door ervaren journalist en muziekcriticus Marcus J. Moore, is het buitengewone en triomfantelijke verhaal van een icoon die hoop heeft gegeven aan degenen die te maken hebben met systematische onderdrukking, en die iedereen eraan herinnert dat er altijd hoop is.

+


Aantal pagina’s
288
Uitgeverij
Volt
Eerste editie
04 maart 2021
Laatste editie
04 maart 2021
ISBN
9789021416007


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Kendrick Lamar

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.