Kerst in Essen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 9 3 4 2 0 1 0

Kerst in Essen

17

Gelezen 19 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 17 Favoriet 3 Recensies 1
Literatuur & Romans Artikelen 1 Newsroom 1 Lijsten 2 Spots 1   Topics 0

Wat te doen als je kersverse geliefde plotseling overlijdt? En als je pas na zijn dood tot de conclusie komt dat er toch geen toekomst had gezeten in de relatie? Mark kan er niet mee omgaan en zoekt zijn toevlucht in drank en gaysauna’s. Zijn familie en vrienden zien met lede ogen aan hoe hij ten onder gaat aan zijn obsessies.

Tot Omar in zijn leven komt, een jonge Syrische vluchteling. Met volle overgave ontfermt Mark zich over de introverte danser. Hij gaat helemaal op in zijn nieuwe liefde, maar het verleden blijft hem achtervolgen. In een wanhopige poging om Omar aan zich te binden verliest hij alle controle. Beschermingsdrang, jaloezie en onbegrepen rouw vormen een giftige cocktail in het debuut van Roelof Smit. Kerst in Essen is dankzij Smits trefzekere stijl, subtiele gevoel voor humor en het originele decor een pageturner die grote indruk maakt.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
222
Uitgeverij
Uitgeverij Podium b.v.
Eerste editie
01 november 2019
Laatste editie
07 november 2019
ISBN
9789057591907 , 9789057592065
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Salustia
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (1)

Keuze van de redactie

Ik zal altijd gelukkig zijn als jij dat bent

door: Jan Stoel 2 likes

De met een Emmy bekroonde documentaire Dance or die laat Ahmad Joudeh zien, de Syrische danser die met behulp van het Nationaal Ballet naar Nederland verhuisde. Joudeh keert terug naar de puinhopen van zijn geboortestad Aleppo en danst daar voor de ‘ziel’ van de mensen die omkwamen. Als je de...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kerst in Essen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken