Advertentie
Kerstmis met een staartje

Kerstmis met een staartje

0
Rank 4995 Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 8 Favoriet 0 Recensies 0
Young adult   Topics 0

Het ideale kerstcadeau voor de lezers van Een onverwachte kerst en Kerstmis in het Duincafé

Grappig, fris en romantisch, in de stijl van Charlotte de Monchy, Sophie Kinsella en Jenny Colgan

De inwoners van Pine Hollow beschouwen hun stadje graag als de Mary Poppins onder de steden: vrijwel perfect in ieder opzicht. En dat is het ook, tenzij je lid bent van het buurtbestuur en ervoor moet zorgen dat alles zo perfect blijft.

Als Ben door een tragisch ongeluk zijn zus en zwager verliest, trekt hij in hun huis en neemt de zorg voor hun dochter Astrid op zich. Ook biedt hij schoorvoetend aan de taken van zijn zwager in het buurtbestuur over te nemen. Dat is met kerst geen pretje: Ben wordt gedwongen een moeilijke budgetbeslissing te nemen en sluit het plaatselijke hondenasiel. Dat neemt hondenliefhebber Ally hem niet in dank af. Zij heeft nog twaalf dagen de tijd om voor alle viervoeters een nieuw thuis te vinden en is daarnaast vastbesloten wraak te nemen op deze harteloze ambtenaar. Maar als Ally Ben leert kennen, blijkt hij veel redelijker – en knapper – dan verwacht.

In de pers
‘Lizzie Shane is een meester in het combineren van sprookjesachtige romantiek met een flinke scheut droge humor.’ Booklist

Genre
Young Adult
Fictie 15+
Romantiek
Aantal pagina’s
320
Uitgeverij
Meulenhoff Boekerij B.V.
Laatste editie
13 oktober 2020
ISBN
9789022591970 , 9789402315967
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic