STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Kon je maar even mij zijn...

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Ik ben nieuwetijdskind en daardoor voel ik mijn spiritueel bewustzijn nadrukkelijk. Ik heb een grote gevoeligheid voor indrukken uit de zichtbare en onzichtbare wereld en ik leef vanuit een eigen wijsheid. Vanuit deze eigen wijsheid bekritiseer ik mensen en situaties. Ik kijk daarbij alleen door mijn eigen ogen. De ogen van een nieuwetijdskind en een doodgewone puber.
Nynke (1987) is een nieuwetijdskind. Ze ervaart dit als een voorrecht, maar het heeft haar ook veel moeilijkheden en verdriet gegeven. In dit boek vertelt ze over hoe ze het zelf ervaart om nieuwetijdskind te zijn en hoe dit in haar jeugd vorm heeft gekregen en wat voor invloed dit had op haar omgeving.
Vanaf haar veertiende heeft Nynke meerdere dagboeken volgeschreven. Deze dagboeken heeft ze nu gebruikt om over haar leven als nieuwetijdskind te vertellen en uit te leggen waarin je naar haar idee het nieuwetijdskind in haar terugziet. Familie, vrienden en andere mensen uit Nynke’s omgeving vertellen ook hoe zij Nynke (als nieuwetijdskind) ervaren.
Nynke wil in dit boek een gewoon leven laten zien door de ogen van een nieuwetijdskind. Zo wil zij meer begrip voor nieuwetijdskinderen cre n. Daarnaast wil Nynke vooral laten zien hoe bijzonder het is dat je je ontwikkelt en dat zij de ruimte daarvoor heeft gevonden.
Met name voor jongeren zoals Nynke is deze ruimte er niet altijd. Ook hoopt zij de ouders van deze kinderen meer inzicht te kunnen geven in wat er mogelijk in hun kinderen omgaat.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Esoterie algemeen
Aantal pagina’s
159
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
Eerste editie
04 februari 2011
Laatste editie
04 februari 2011
ISBN
9789077247549


Boekinformatie wijzigenReacties op: Kon je maar even mij zijn...

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken