Stomen is hot! Deze eeuwenoude kooktechniek uit het Verre Oosten is weer helemaal van deze tijd. Door voedsel te bereiden in stoom heb je geen vet of olie nodig en blijven vitamines, mineralen en smaak optimaal behouden. Extra lekker dus, en nog gezond ook! In deze nieuwe titel binnen de Kookschool-serie vind je 97 heerlijke recepten, van Aziatische hoogstandjes tot westerse klassiekers die speciaal zijn heruitgevonden voor het stoommandje. Of je nu beginner bent, of enthousiaste amateurkok, met Kookschool Stomen zet je snel en eenvoudig de ene na de andere stoommaaltijd op tafel.
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Matthew’s vriend wordt door een stalker bedreigd. Als er meerdere moorden worden gepleegd, lijken deze met dezelfde stalker verband te houden.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op Kookschool Stomen
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.