Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
Kracht
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 22 4 30 3 11 2 1 1 0

Kracht

64

Gelezen 73 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 10 Favoriet 1 Recensies 2
  Topics 0

Marc is dj bij 3FM, keeper van het eerste elftal van zijn voetbalclub en op zijn 22e op papier een van de jongste internetmiljonairs door de verkoop van zijn bedrijf. Alles zit mee, totdat de waarde van zijn aandelen in een paar maanden tijd in rook opgaat en er een tumor in zijn ruggenmerg wordt ontdekt. Met een riskante operatie wordt het gezwel succesvol verwijderd. De nacht daarna verzuimt de verantwoordelijke nachtzuster de voorgeschreven controles uit te voeren. Een bloeding wordt daardoor over het hoofd gezien, met desastreuze gevolgen. Als Marc de volgende ochtend wakker wordt, is hij vanaf zijn borst verlamd. Artsen vertellen hem dat hij nooit meer zal kunnen lopen. Aangrijpend verslag van de gevolgen van een medische blunder In het revalidatiecentrum wil men hem voorbereiden op zijn nieuwe leven in de rolstoel. Hij weigert dit te accepteren en wil koste wat kost weer lopen. Na maanden van meditatie, training en doorzettingsvermogen komen eindelijk de eerste verbeteringen. Maar is het voldoende om zijn oude leven terug te krijgen? Kracht is het aangrijpende verslag van een dramatische gebeurtenis in het leven van een succesvolle jonge jongen. Hoe verwerk je de fysieke, mentale en sociale gevolgen van een ernstige handicap en hoe weet je dankzij een grenzeloos optimisme een nieuw leven op te bouwen? In Kracht geeft Marc de Hond een unieke kijk achter de schermen van de zorgsector en beschrijft hij wat de gevolgen zijn van een plotselinge, ernstige handicap op je relatie met familie en vrienden, en op je liefdesleven.

+


Genre
Kunst & Cultuur , Onderwijs & Wetenschap
Non-fictie informatief/professioneel algemeen
Aantal pagina’s
285
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Eerste editie
11 augustus 2008
Laatste editie
11 augustus 2008
ISBN
9789046804087


Boekinformatie wijzigen


Recensies (2)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Kracht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.