Advertentie
Krik ben ik

Krik ben ik

2
Rank 2581 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Junior   Topics 0
Ik ben Krik, Krik ben ik
Alle verhalen over Domper, Krik en Melle in een magnifieke fullcolour-editie

Na Krik en Domper, Krik en Melle voltooide Hanna Kraan met De tuin van Krik de enthousiast ontvangen serie over de vrolijke eekhoorn, de mopperige pad en de ijdele merel. Dat vraagt om een bijzondere editie met alle verhalen over het drietal! Nu helemaal opnieuw geïllustreerd door Mies van Hout in prachtige kleurenprenten.

In deze ultieme voorleesbundel zijn alle avonturen opgenomen die Krik, Domper en Melle beleven in de tuin van de familie Keizer. Door de ogen van de kleine dieren zien we onder andere hoe de mensen met de natuur omgaan. Want al verstaan wij de dieren niet, uit de verhalen blijkt dat zij ons maar al te goed verstaan!

Wie Ik ben Krik, Krik ben ik heeft (voor)gelezen zal anders om zich heen kijken als hij weer buiten komt. De wereld is een beetje mooier geworden. Dankzij Hanna Kraan.
Genre
Kind & Jeugd
Aantal pagina’s
192
Uitgeverij
Uitgeverij Lemniscaat B.V.
Laatste editie
01 november 2011
ISBN
9789047703877
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 19,95
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Tuin-avonturen voorleesboek

door: Lettora 1 like
Krik de eekhoorn en zijn vrienden Domper de pad en Melle de merel beleven al hun avonturen in de tuin waar zij wonen: een overzichtelijk decor, met nog een paar figuranten (de bewoners van het huis in de tuin). Mooie vorm, passend bij oudere peuters en jonge kleuters (3 tot 5 jaar). De...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook