Meer dan 5,4 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

La Carte

Restaurants zijn er in Frankrijk in overvloed. En de meeste nog betaal baar ook. Maar eenmaal aan tafel beginnen voor velen de zorgen. Steak frites, salade niçoise: dat kennen we nog. Maar wat is een oisillon? Hoe smaken rognons? Doen we onze disgenoot plezier met een jardinière?
La carte bidet uitkomst. Dit beproefde culinire bijbeltje geeft korte, heldere beschrij vingen van alles wat er op de kaart kan staan. Zodat u aan tafel snel en trefzeker de betekenis van gerechten kunt opslaan. Vóór de ober terug is weet u wilt - en wat u kunt verwachten.
'Bijna alle termen en woorden die je op een Franse menukaart kunt tegenkomen staan erin. Heel handig!' Jacques en Laurent Pourcel van toprestaurant 'Le Jardin des Sens'te Montpellier
Rik Smits (1953) putte voor de samenstelling van La carte uit kook-(woorden) boeken en gastronomische encyclopedieën, maar verrichtte ook jarenlang veldwerk in honder den restaurants.
Toon details

Schrijf een recensie

Is La Carte het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Boeken van dezelfde auteur

Reageren op La Carte

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.