La vie en rose

Soms moet je iets gewoon doen. Je hart volgen en een weg inslaan naar iets waar je al lang naar verlangt. Zoals een huis aan zee. Of in de buurt van de zee. In ieder geval in de nabijheid van Mediterrane stranden.
In La Vie En Rose neemt Asjha van den Akker je mee op een zoektocht naar dat ene huis waarvan je weet: hier word ik elke dag met een glimlach wakker. Als zij dat huis eenmaal heeft gevonden, in de Languedoc, laat ze je met een liefdevolle dosis humor kennismaken met dorpsgenoten die kleur geven aan de dag. Zoals de fluitende slager, een kunstenaar met een romantische ziel, de hittepitterige eigenaresse van een chambre d’hôtes en haar handige man.
La Vie En Rose is na Et Voilà! en Mais oui! het derde boek van Asjha van den Akker over het leven in Frankrijk. Haar verhalen kenmerken zich door een vriendelijke, maar niettemin scherpe blik op het alledaagse leven, subtiele humor, de liefde voor Frankrijk en de mensen die er wonen.

Toon details

Schrijf een recensie

Is La vie en rose het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Reageren op La vie en rose