Advertentie

Lekhoofd

37

Gelezen 41 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 19 Favoriet 1 Recensies 17
Literatuur & Romans Artikelen 3 Newsroom 3 Lijsten 2 Spots 3   Topics 0

Met Noah Kremer is iets mis: hij is 16, zit in een revalidatiecentrum en kan nauwelijks praten. Terwijl hij herstelt, blikt hij terug op zijn jeugd – hoe heeft het zo ver kunnen komen? Hij groeit op in een keurige buurt waar de mensen elkaar nauwlettend in de gaten houden. Zijn vader en moeder vermijden conflicten en willen bovenal bij de nette mensen horen. Maar ook de familie Kremer heeft zo zijn geheimen. Noah ervaart de wereld heel anders dan de mensen om hem heen. Hij praat daar met niemand over, totdat hij Teun ontmoet, een eigenzinnige jongen die een jaar ouder is. Samen ondernemen ze een verkenningstocht van de zintuigen, intussen stort het disfunctionele gezin Kremer in elkaar. Een onvergetelijk portret van een jongensleven in al zijn schoonheid en kwetsbaarheid en een geheel eigen kijk op een universeel verschijnsel: de opgroeiende ziel.

+


Genre
Literatuur & Romans
Literaire roman, novelle
Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Atlas Contact
Eerste editie
01 september 2016
Laatste editie
06 september 2016
ISBN
9789025447410 , 9789025447427


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (17)

Keuze van de redactie
Geertje Otten Hebban Recensent

De smaak van potloodpunt

door: Geertje Otten 1 like

Noah Kremer ziet de wereld anders dan alle mensen om hem heen: hij ziet letters en cijfers in kleur en kan geluiden proeven. Muziek is gekleurd en namen en woorden hebben een smaak. Noah heeft synesthesie: hij ervaart meerdere impulsen tegelijk, ook als die normaal gesproken door de zintuigen...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Lekhoofd

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken