Meer dan 6,9 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Lekker en gezond fermenteren

Kort gezegd betekent fermenteren het op een natuurlijke manier houdbaar maken van levensmiddelen. Het bijzondere aan gefermenteerd voedsel is dat het heel gezond is, het immuunsysteem versterkt en de darmflora verbetert. Maar hoe gaat het fermentatieproces precies in zijn werk? Cathrin Brandes houdt zich al jaren bezig met dit onderwerp en legt op een eenvoudige manier uit wat er achter een goede fermentatie zit, welke levensmiddelen er het meest geschikt voor zijn en welke lekkere gerechten je ermee kunt maken: zuurkool, kimchi, kombucha, zuurdesem… De mogelijkheden zijn eindeloos. Dankzij dit waardevolle boek zul je snel zelf een expert in fermentatie worden!
Toon details

Schrijf een recensie

Is Lekker en gezond fermenteren het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.

Reageren op Lekker en gezond fermenteren

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.