Een heerlijk inspirerend kookboek met 45 recepten voor patiënten en hun familie
Aangepast eten na een vermageringsingreep is uiterst belangrijk. Prof. dr. Kristel De Vogelaere, gespecialiseerd in vermageringsingrepen, schreef een educatief boek met tips en trics voor na zo'n ingreep, gevolgd door 45 heerlijke gerechten voor deze patiënten en hun familie. In België en Nederland ondergaan jaarlijks 10.000 tot 12.000 patiënten een vermageringsingreep. Als gevolg van zo'n operatie kunnen patiënten achteraf te maken hebben met een tekort aan vitaminen, ijzer en calcium, waardoor een gezonde, evenwichtige voeding noodzakelijk is. Dit blijkt echter niet altijd even makkelijk. Dit receptenboek biedt een oplossing.
Aangepast eten na een vermageringsingreep is uiterst belangrijk. Prof. dr. Kristel De Vogelaere, gespecialiseerd in vermageringsingrepen, schreef een educatief boek met tips en trics voor na zo'n ingreep, gevolgd door 45 heerlijke gerechten voor deze patiënten en hun familie. In België en Nederland ondergaan jaarlijks 10.000 tot 12.000 patiënten een vermageringsingreep. Als gevolg van zo'n operatie kunnen patiënten achteraf te maken hebben met een tekort aan vitaminen, ijzer en calcium, waardoor een gezonde, evenwichtige voeding noodzakelijk is. Dit blijkt echter niet altijd even makkelijk. Dit receptenboek biedt een oplossing.