Advertentie
Lekker laten lullen

Lekker laten lullen

20
Rank 6788 Gelezen 20 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 22 Favoriet 1 Recensies 1
  Topics 0

Dè opvolger van de millennial-bestseller Zeik niet zo

Als je dertig bent, word je geacht je het leven wel zo'n beetje uitgevogeld hebben. Een vast contract, koophuis, stabiele relatie, helder hoofd. Niet meer zomaar op vrijdagavond om drie uur 's nachts met je gezicht over de straatstenen schuren. Je weet het verschil tussen pinot grigio en pinot gris, en hebt Ali B. (met tegenzin) uit je muziekcollectie geschrapt. Je toekomstige kinderen staan keurig ingeschreven bij de opvang, pensioen is op orde, vijfdeurs auto en hond in de pocket. Je bent, kortom, volwassen.

Nou, lekker laten lullen, zeggen Suzette Hermsen (1987) en Lianne Marije Sanders (1988). Ze doen heus pogingen zich verantwoordelijk te gedragen (afval scheiden) of zichzelf te vinden (Lianne las alle zelfhulpboeken van bol.com in een poging haar burn-out te boven te komen), maar bovenal doen ze maar wat. Zonder vijfjarenplan. Maar met een fles pinot grigio. Want gris, dat kende Suzette tot deze aanbiedingstekst niet eens.

Aantal pagina’s
224
Uitgeverij
Nieuw Amsterdam
Laatste editie
18 juni 2019
ISBN
9789046825068
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Hebban recensie

Lekker blijven lullen, meiden

door Annelieke op 20-07-2019

Lekker laten lullen – en dan ben je dertig is het heerlijke vervolg op de bestseller Zeik niet zohet echte leven van de millennial van Suzette Hermsen en Lianne Marije Sanders. Schreef bij Zeik niet zo verslaggever en redacteur Anouk Remper nog mee, dit millenial-crisisboek schrijven Suzette en Lianne met zijn tweeën. Ook zonder de ervaren en vlotte schrijfstijl van Remper zetten zij hier een...


Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook