Advertentie
Lena haar pad

Lena haar pad

0
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Lena, een nuchtere meid die net zoals zoveel mensen loopt te stoeien met de invulling van haar leven, ziet het niet meer zitten. Alles lijkt te mislukken. Tot ze op een dag opeens merkt dat ze contact heeft met haar spirituele begeleider, haar gids. Vanaf op moment gaat zij een geweldige ontwikkeling in. Ze krijgt lessen voorgeschoteld van haar gids en wordt zich zo bewust gemaakt van haar emoties, gevoelens en angsten. Ze leert hoe ze deze een plekje kan geven om vervolgens aan deze angsten voorbij te stappen en eindelijk de echte liefde te ervaren. De liefde die ze zo had gemist. Ze leert te luisteren naar haar hart en begint te proberen om haar hartenwensen in vervulling te laten gaan. Haar angsten veranderen langzaam in liefde!

Om dit te leren krijgt ze alledaagse zaken voorgeschoteld waarbij haar bewust gemaakt wordt hoe ze hier normaal gesproken op reageert. Haar gids helpt hiermee en geeft mooie adviezen, tips en liefdevolle boodschappen. Maar is het eigenlijk wel haar gids die ze hoort of is het iemand anders... Een verhaal over verlichting, maar dan op een aardse manier en toepasbaar voor iedereen.
Genre
Religie & Spiritualiteit
Uitgeverij
Brave New Books
Laatste editie
16 april 2018
ISBN
9789402175868
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic