STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 2 3 1 2 0 1 0

Leraar op de fiets

3

Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Van #MeToo-discussies tot meezingen met Meerol: het dagelijks leven van een leraar.

Lesgeven was altijd al een uitdaging, maar sinds de coronacrisis moeten leraren zichzelf opnieuw uitvinden. Conrad Berghoef uit Friesland hėt symbool van de zoomende leraar. Zijn studenten, die opgeleid worden om in de zorg te werken, staan bovendien als stagiairs plotseling aan de frontlinie.

Hoe hou je je studenten bij de les als ze je plotseling op mute kunnen zetten of als je tegen een leeg scherm zit te praten omdat alle camera’s uitstaan? Hoe hou je de moed erin als je elkaar zo lang niet hebt gezien dat je zelfs de meest bijdehante types uit de klas gaat missen?

Conrad besluit te gaan fietsen. Hij rijdt de hele provincie door om boeken te bezorgen bij zijn studenten en mijmert ondertussen over alles wat hij meemaakt in het leslokaal, van #MeToo-discussies tot meezingen met Merol. Door de boekenritjes ziet Conrad hoe studenten staande blijven of geraakt worden door deze tijd. Het. Lelt, ondanks al zijn ervaring, alsof hij voor het eerst voor de klas staat.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
174
Uitgeverij
Het Spectrum
Eerste editie
01 januari 2021
ISBN
9789000380107


Boekinformatie wijzigenReacties op: Leraar op de fiets

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken