Advertentie
9200000077147692

Leven met diabetes type 2

1
Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Zo’n 400.000 Vlamingen hebben diabetes type 2. En het aantal neemt nog toe: tegen 2030 zou dat 1 op de 10 zijn. Steeds jongere mensen worden er ook door getroffen: veertigers, dertigers en zelfs twintigers. Een tendens die hand in hand gaat met ongezonde voedingsgewoonten en levensstijl. De Diabetes Liga wil al die mensen helpen, ook met dit boek. Want het is meer dan ooit nodig dat het brede publiek goed geïnformeerd wordt over diabetes type 2: wat het is; hoe je het kan voorkomen; hoe je ermee kan leven door aangepaste voeding, beweging en medische opvolging; welke mythes over diabetes er te doorprikken zijn. Met deze praktische gids, ook boordevol tips over gezond eten en koken, kan je er tegenaan!

Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
191
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Laatste editie
14 april 2020
ISBN
9789089317520
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Een heel compleet overzicht van wat diabetes is en hoe er mee om te gaan

door: Tommy Verhaegen 1 like
Gerangschikt in een aantal hoofdstukken rond telkens 1 (breed) aspect van diabetes zoals wat is het, de behandeling, complicaties, voeding, ... Zoals gezegd is het erg compleet maar helemaal niet te medisch, jargon wordt duidelijk uitgelegd, en het meeste is eenvoudig op het niveau van de leek die...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook