Advertentie

Leven zonder beperkingen

5

Gelezen 8 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 6 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
?Niet enkel ik, ook jullie vechten dagelijks. Misschien hebben jullie een gebroken hart, of gaan de zaken niet goed, of een ongelukkige jeugd, of zijn jullie niet zeker van jezelf. Dat gevecht is niet slecht. Hoe groter de strijd, hoe groter de triomf.?
Nick Vujicic is een waar fenomeen. Hij brak door op YouTube en spreekt regelmatig voor grote massa?s mensen all over the World. Van schoolkinderen tot zakenlui. Veel mensen voelen zich door zijn boodschap ge?nspireerd. Nick is een man die zonder armen en benen is geboren als gevolg van een zeer zeldzaam syndroom. Sinds zijn 18e is hij begonnen voor groepen mensen te spreken. Nadat hij op zijn 24ste verhuisde van Australi? naar Los Angeles nam zijn bekendheid een vlucht. De man van hoop brengt in Leven zonder beperkingen een duidelijk christelijk ge?nspireerde boodschap. Hij verkondigt dat grenzen relatief zijn en dat je je niet moet laten beperken door je schijnbare fysieke of mentale onmogelijkheden. Zijn leven laat zien dat je zaken kan bereiken, al is het met vallen en opstaan.
+


Genre
Literaire non-fictie
Waargebeurde verhalen
Aantal pagina’s
243
Uitgeverij
Kok
Eerste editie
12 mei 2011
Laatste editie
25 februari 2014
ISBN
9789043519090 , 9789043519311 , 9789043522977


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Leven zonder beperkingen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.