Advertentie

Liefde is voor losers

41

Gelezen 42 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 32 Favoriet 3 Recensies 9
Young adult   Topics 0

Verliefdheid, dat is helemaal niks. Dat doe je jezelf toch niet aan? Maar Phoebe komt erachter dat het nou niet bepaald een keuze is in ‘Liefde is voor losers’, een LGBTQ Young Adult-boek in de traditie van Bridget Jones. De vijftienjarige Phoebe vindt dat liefde maar voor losers is. Ze gaat er niet aan beginnen. Tenminste, dat denkt ze. Totdat ze Emma ontmoet, die al haar plannen en theorieën in de war schopt. Vlijmscherp en hilarisch schrijft Phoebe haar kijk op het leven en wat haar overkomt op in haar dagboek. Ze is de volgende in een reeks sterke vrouwen als Bridget Jones en Georgia Nicholson, maar dan van nu. Wibke Brueggemann woont tegenwoordig in Londen, maar ze groeide op in Duitsland en de Verenigde Staten. ‘Liefde is voor losers’ is haar debuut.

+


Genre
Young Adult
Fictie 13-15 jaar
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Gottmer
Eerste editie
17 juni 2020
Laatste editie
30 juni 2020
ISBN
9789025772376 , 9789025772420


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (9)

Keuze van de redactie
Marloes Auteur

Liefde is voor losers, of toch niet?

door: Marloes 1 like

In korte tijd schetst Wibke Brueggemann in Liefde is voor losers een heerlijke situatie die in alle gevallen uit zal lokken tot leedvermaak. Met oud en nieuw 'verliest' Phoebe haar beste vriendin Polly aan Tristan. Daarnaast verlaat haar moeder – de vrouw met het Moeder Teresa-syndroom – haar voor...

Meer recensies

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Liefde is voor losers

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken