Advertentie

Liefde op een briefje

1
Rank 1963 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0
Hij is een alleenstaande vader die de liefde heeft opgegeven.
Zij is een carrièrevrouw die geen tijd heeft voor romantiek.
En toch springt er een vonkje over...

Garner Bradford, erfgenaam van het in zwaar weer verkerende Bradford Shipping, weet niet veel van baby's, maar als hij als alleenstaande vader met zijn pasgeboren dochtertje achterblijft, leert hij al snel dat er bij het vaderschap veel meer komt kijken dan hij ooit had gedacht. In zijn dagboek beschrijft hij zijn strubbelingen met de opvoeding, alle zorgen die zijn gebroken hart met zich meebrengt en zijn gevoelens voor een vrouw die hij eigenlijk helemaal niet wil voelen.

Carrièrevrouw Kathleen Burke heeft totaal geen zin om zich ergens te settelen. Ze heeft grote dromen en in geen daarvan komt Garner of het kleine plaatsje waar hij woont voor. Toch lukt het haar op de een of andere manier niet om haar knappe baas uit haar hoofd en hart te zetten. Er is iets onweerstaanbaar aantrekkelijks aan zijn prachtige, groene ogen...

Laat je meevoeren naar de wervelende wereld van Garner, Kathleen in deze hartveroverende novelle.

Liefde op een briefje gaat vooraf aan Hart op het spel, het eerste deel van de romantische serie De zusjes Bradford die de liefdesverhalen van drie zussen in een klein, gezellig plaatsje in Pacific Northwest volgt.
Genre
Feelgood
Serie
De zusjes Bradford
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Uitgeverij De Parel
ISBN
9789492408129
+

Boekinformatie wijzigen
2 keer bewerkt, laatste bewerking door jolanda de faria
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Liefde op een briefje

door: jolanda de faria 1 like
Hij is een alleenstaande vader die de liefde heeft opgegeven. Zij is een carrièrevrouw die geen tijd heeft voor romantiek. En toch springt er een vonkje over... Garner Bradford, erfgenaam van het in zwaar weer verkerende Bradford Shipping, weet niet veel van baby's, maar als hij als alleenstaande...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook