Advertentie

Loslaten doet pijn

3
Rank 578 Gelezen 2 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 11 Favoriet 1 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0

Achter Bryans vrolijke glimlach gaat veel pijn en verdriet schuil. Vanaf dag één vecht hij voor zijn leven. Tijdens haar zwangerschap voelt Marianne dat er iets niet in orde is. Uit de echo’s blijkt dat haar nog ongeboren zoon een zeldzame afwijking heeft ontwikkeld. De artsen kunnen niet zeggen wat dit voor invloed zal hebben op zijn leven. Al snel na de geboorte van Bryan blijkt dat de aandoening voor een opeenstapeling van problemen zorgt. Een zoektocht naar een diagnose volgt, waarbij sommige artsen het welbevinden van Bryan uit het oog lijken te verliezen. Marianne en haar man zien de gezondheid van hun zoon snel verslechteren. En realiseren zich dat dit een gevecht wordt zonder winnaars.

Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
297
Uitgeverij
Marianne Swinkels
Laatste editie
14 februari 2020
ISBN
9789090325590
+

Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door MarianneSwinkels
Rapporteer deze bijdrage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Een aangrijpend en onweerstaanbaar boek

door: Danielle Gemmel 1 like
Toen je mij een tijd geleden contacteerde om te vragen of ik je boek wou lezen, vroeg ik je waarover het ging. We bekeken mekaars facebookpagina en jij bekeek ook mijn blog. Ik zag de cover op je facebookpagina en was onmiddellijk veroverd toen ik Bryan’s mooie glimlach zag. Zo’n stralend...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook