Advertentie

Love is in the air

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Feelgood   Topics 0

Vlieg je een stukje met mij mee?

Waar is er nog ruimte voor verbinding, hoop en liefde in een wereld waar de focus ligt op verschillen, onbegrip en angst?

Wanneer de vliegtuigbanden de startbaan verlaten, zijn passagiers en crew voor de duur van de vlucht volledig op elkaar aangewezen. In een afgesloten buis, op tien kilometer hoogte gaan honderden mensen met verschillende achtergronden, religies en culturen met elkaar op reis. In dit schouwspel van diversiteit gaat de stewardess het gesprek en de confrontatie met passagiers en haar collega’s aan. En komt daarbij tot boeiende inzichten.

Verschillen mensen nu werkelijk zo veel van elkaar? Of gloort er hoop aan de horizon, wanneer verbinding hoog boven de wolken, met de voeten los van de aarde, toch mogelijk lijkt?

Lees de bijzondere verhalen van antropologe Renske Dragt (1979), die gedurende veertien jaar als stewardess de wereld over vloog voor de KLM. Op een soms verrassende, maar altijd innemende manier gunt zij de lezer een open en eerlijke blik achter de schermen van het leven als stewardess, terwijl zij vluchtige, maar intense verbindingen aangaat met de mensen op haar reis. Vlieg mee en beleef het leven van het personeel in een vliegtuig, beleef het leven van de mensen werkzaam binnen de luchtvaart.

+


Genre
Feelgood
Aantal pagina’s
246
Eerste editie
01 januari 2020
Laatste editie
25 februari 2021
ISBN
9789090332451


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Love is in the air

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken