Advertentie

Maanlicht

2

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het verhaal speelt zich af in het Wilde Woud. De familie Goudhals krijgt er een laatste muisje bij. Een nakomertje met een bijzondere missie: Mieke moet haar tante Trot opvolgen als hoedster van het Oosten. Pa muis vindt zijn jongste echter niet geschikt voor de taak omdat ze zo'n speelvogel is. Daarom beslist hij die opdracht over te dragen aan zijn oudere dochter Magda. Een voorname rol waar de ambitieuze Magda wel zin in heeft. Haar initiatie in het woud loopt echter faliekant af. Met lede ogen moet ze toezien hoe haar jongere zus alsnog het nest verlaat om het hoederschap op zich te nemen. Moe is er echt het hart van in, nu ze haar favorietje aan het woud moet afstaan. Maar Pa wijst zijn jongste op haar verantwoordelijkheid. Met een volle rugzak vertrekt de speelse muis en begint ze aan haar eenzame tocht. Zonder te weten wat haar in het woud allemaal te wachten staat...
Maan Licht is een spannend en mooi natuur- en fantasyverhaal, met verborgen betekenisvolle lagen (voor wie ze ontdekken kan). Voor lezers van 7 tot 77 jaar.
+


Genre
Literatuur & Romans
Fictie 15+
Aantal pagina’s
316
Uitgeverij
de groene gedachte
Eerste editie
01 oktober 2019
Laatste editie
28 oktober 2019
ISBN
9789492057297


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Maanlicht

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.