Advertentie
Maanlicht

Maanlicht

1
Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het verhaal speelt zich af in het Wilde Woud. De familie Goudhals krijgt er een laatste muisje bij. Een nakomertje met een bijzondere missie: Mieke moet haar tante Trot opvolgen als hoedster van het Oosten. Pa muis vindt zijn jongste echter niet geschikt voor de taak omdat ze zo'n speelvogel is. Daarom beslist hij die opdracht over te dragen aan zijn oudere dochter Magda. Een voorname rol waar de ambitieuze Magda wel zin in heeft. Haar initiatie in het woud loopt echter faliekant af. Met lede ogen moet ze toezien hoe haar jongere zus alsnog het nest verlaat om het hoederschap op zich te nemen. Moe is er echt het hart van in, nu ze haar favorietje aan het woud moet afstaan. Maar Pa wijst zijn jongste op haar verantwoordelijkheid. Met een volle rugzak vertrekt de speelse muis en begint ze aan haar eenzame tocht. Zonder te weten wat haar in het woud allemaal te wachten staat...
Maan Licht is een spannend en mooi natuur- en fantasyverhaal, met verborgen betekenisvolle lagen (voor wie ze ontdekken kan). Voor lezers van 7 tot 77 jaar.
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
316
Uitgeverij
de groene gedachte
Laatste editie
28 oktober 2019
ISBN
9789492057297
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 22,00
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic