Advertentie

Mädchen

3
Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Literatuur & Romans   Topics 0
In het voorjaar van 2007 verdwijnt een driejarig meisje tijdens een vakantie met haar ouders aan de Portugese kust. De verdwijning is groot nieuws maar wat er die avond gebeurde, wordt nooit opgehelderd.Twintig jaar later ontsnapt een jonge vrouw in Oost-Europa aan de familie die haar jarenlang op gruwelijke wijze heeft geëxploiteerd. Ze ontvlucht een leven vol criminaliteit, geweld en misbruik. Als ze eenzaam door Europa dwaalt, begrijpt ze dat de gruwelijke manier waarop ze is misbruikt, niet normaal is. Nu ze vrij is, moet ze op zoek. Naar haar wortels, haar plaats in de wereld en zichzelf.

'Meeslepend geschreven verhaal over de nachtmerrie van iedere ouder - of van een enkel kind.'
-- Hans Maarten van den Brink
Genre
Literatuur & Romans
Aantal pagina’s
378
Laatste editie
25 mei 2019
ISBN
9789090317229
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Lezersrecensies (1)

Goed boek

door: EMBV 1 like
Het boek ” Mädchen” handelt over een meisje dat op zoek is naar haar roots omdat ze voelt dat ze in haar ROMA familie zich niet thuis voelt, ze is anders… Daarbij wordt het meisje gebruikt en misbruikt en uitgebuit… Dit alles maakt haar sterker in haar zoektoch naar haar eigen ik…. Het...
ebook

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook