Advertentie

Maya wijsheid voor je levenspad

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Wie ben je? Wat heeft je gevormd? Waar sta je en waar ga je heen? Alle antwoorden op deze vragen liggen in jou besloten. De wijsheid van de Maya?s helpt je om ze te vinden. Je te herinneren wie je werkelijk bent en je eigen wijsheid te volgen op je levenspad.
Dit is een handboek voor iedereen die bewust wil leven. Het is gebaseerd op oude wijsheid van de Maya?s uit Midden-Amerika die toegankelijk is gemaakt voor de tijd waarin wij nu leven. Een tijd die de Maya?s en veel andere indianenvolken al duizenden jaren geleden noemden in hun profetie?n: een turbulente tijd van chaos, transformatie en herinneren wie je werkelijk bent.
De belangrijkste Maya kalender, de heilige Tzolkin, heeft een omloop van 260 dagen en elke dag heeft een eigen karakter en energie. Deze kalender laat je elke dag opnieuw zien dat er zeer krachtige energie is die jou ondersteunt en bijdraagt aan jouw welzijn.
Met dit Tzolkin profielenboek kun je heel eenvoudig jouw persoonlijke profiel samenstellen: jouw kwaliteiten, jouw talenten en de blauwdruk van je levenspad. Wat je zo te weten komt over jezelf en je leven kun je dagelijks toepassen. Je kunt je levenspad tot nu toe beter begrijpen en ontdekken waar je staat onderweg naar de nieuwe tijd. Bovendien krijg je de sleutel aangereikt waarmee je je potentieel kunt activeren.
Door de Tzolkin in je leven te integreren, word je je bewust van de energie die elke dag beschikbaar is vanuit de Kosmos voor jouw creaties: je projecten, plannen, wensen, relaties. Kortom, voor je hele leven.
Met dit boek biedt Elvira van Rijn zowel voor beginners als mensen die al bekend zijn met de Tzolkin nieuwe kennis en inzichten. Je vindt in dit boek toegang tot:
- de wijsheid van je ziel over je passie, missie en visie;
- een nieuwe kijk op de tellingen die tot nu toe worden gehanteerd: Dreamspell en Quich?;
- de recentelijk geopenbaarde Kosmische telling.
+


Genre
Religie & Spiritualiteit
Spiritualiteit
Aantal pagina’s
128
Uitgeverij
A3 boeken
Eerste editie
27 juli 2011
Laatste editie
27 juli 2011
ISBN
9789077408896 , 9789491557507


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Maya wijsheid voor je levenspad

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.