Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Mevrouw March

De nieuwste roman van George March is een schot in de roos. En niemand is trotser dan zijn plichtsgetrouwe vrouw, mevrouw March. Maar dan suggereert iemand dat het hoofdpersonage uit zijn boek - de afgrijselijke Johanna - gebaseerd is op mevrouw March zelf. Die ene terloopse opmerking berooft mevrouw March van de overtuiging dat ze alles over haar man wist. Waarom zou hij haar zo vernederen? En dan vindt mevrouw March een krantenknipsel over een vermiste vrouw in zijn bureau. Heeft George iets te maken met haar verdwijning? Hij maakt de laatste tijd veel tripjes met zijn redacteur, en hij laat mevrouw March helemaal alleen achter met haar gekwelde gedachten. En dan zijn er nog de kakkerlakken die plotseling verschijnen, en vreemde ademhalingsgeluiden... Terwijl ze de geheimen van haar man probeert te ontcijferen, bedreigt haar paranoia iedereen in haar omgeving.
Toon details

Recensies (7)

Meer recensies

Schrijf een recensie

Is Mevrouw March het boek voor jouw Reading Challenge?
Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.

Reageren op Mevrouw March

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.