Meer dan 4,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Jenna
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 22 4 45 3 23 2 0 1 1

Jenna

91

Gelezen 110 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 77 Favoriet 4 Recensies 3
Fantasy & SF Artikelen 1 Lijsten 1   Topics 0

In de bevroren wildernis van Alaska ontsnapt oud-politieagent Jenna Darrow ternauwernood aan een aanslag op haar lichaam én ziel. Maar de traumatische ervaring laat iets achter vanbinnen, een nieuw soort honger. Om hiermee te leren leven, zoekt ze onderdak bij de Broederschap, een mysterieus, eeuwenoud genootschap van vampiers dat de wereld wil beschermen tegen hun woeste tegenstanders.

Het is daar dat ze Brock leert kennen, de woest aantrekkelijke vampier met donkere ogen die Jenna niet alleen helpt te genezen, maar haar ook doet verlangen naar iets bovennatuurlijks. Samen met Brock ontdekt ze een wereld vol vuur en verlangen. Maar ook een wereld van dood en verderf, met name als ze zich gaat inzetten voor het doel van de Broederschap.

'Een overvloed aan nagelbijtende scènes en hete actie.' Booklist

Lara Adrian behaalde wereldwijd enorme successen met haar romantische vampierromans, waaronder meerdere New York Times en Publishers Weekly bestsellers. De Middernacht-boeken verschijnen in meer dan 15 landen en zijn in Europa al 5 miljoen keer verkocht.

+


Genre
Sciencefiction & Fantasy
Fantasy
Oorspronkelijke titel
Taken bij Midnight
Serie
Middernacht (8)
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff Fantasy
Eerste editie
19 september 2015
Laatste editie
26 maart 2020
ISBN
9789024566037 , 9789024566044 , 9789024592005
Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Rani0112
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (3)

Keuze van de redactie

Geen 50 shades voor het fantasygenre

door: Diana van Eynde 1 like

Helemaal gek was ze van Dracula van Bram Stoker. En ook de boeken van Anne Rice vond ze geweldig. Deze verhalen inspireerden Lara Adrian tot het schrijven van de boeken in de Middernachtserie. De boeken werden in 14 landen vertaald en zijn meer dan 5 miljoen keer verkocht. Zou deel 8, Jenna, ook...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Jenna

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.