Advertentie

Mijn moeder en ik

1
Rank 4194 Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Na tien zware jaren in het klooster probeert Anne een nieuw doel te vinden in de 'gewone' wereld. Ze trouwt en wordt moeder, maar aan haar geluk komt abrupt een einde ala haar man de voorkeur blijkt te geven aan mannen. Gedesillusioneerd en verslagen blikft ze achter met haar dochtertje, Mary, en ze zoekt troost in het verzamelen van spullen.

Mary groeit op in een overvol huis met stapels oud papier, bergen waardeloze 'schatten' en een labiele moeder, met wie ze desondanks een sterke band heeft. Wanneer ze het huis uit gaat om haar eigen leven op te bouwen, raakt ze echter steeds meer vervreemd van haar moeder.

Na haar dood staat Mary voor de onmogelijke opgave om haar huis leeg te halen. Een huis dat van onder tot boven gevuld is met rommel. Naarmate ze dieper graaft, wordt ze dieper het verleden in gezogen, en krijgt ze steeds meer inzicht in de tragische gebeurtenissen die ervoor zorgden dat haar moeder de grip op haar leven verloor...
Genre
Literatuur & Romans
Illustraties
Mark Owen
Aantal pagina’s
414
Uitgeverij
HarperCollins Holland
ISBN
9789034758484
+

Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic