Advertentie

Mocktails

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Culinair   Topics 0
Cocktails zonder alcohol worden steeds populairder en verfijnder. We drinken graag elegante en verrassende cocktails maar de katers kunnen we missen als kiespijn. Met 'Mocktails' kan iedereen aan de slag: van geheelonthouder tot cocktailliefhebber die op z’n tijd een drankje zonder alcohol prefereert.

Welke ingrediënten heb je nodig voor een goede mocktail? Maak je eigen siropen, gebruik smaakmakers als vijfkruidenpoeder, lavendel of tamarinde. Maak 'cordials' door het weken of eenvoudig mengen van vruchten of andere aromatische producten met water. Gebruik theesoorten als 'lapsang souchong' en matcha, en ontdek dat oranjebloesemwater een fantastische smaakmaker is voor diverse mocktails.

Ga aan de slag en maak een matcha-mojito of een citroen-munt-fizz. Trakteer je vrienden op een 'Spritz di Birra' op een zomerse avond. Maak een hartverwarmende eierpunch in de winter of schenk een pitch margarita met komkommer en jalapeño om je verjaardag te vieren. Proost!
+


Genre
Culinair
Wijn en dranken
Aantal pagina’s
144
Uitgeverij
Good Cook Publishing
Eerste editie
08 juni 2021
Laatste editie
08 juni 2021
ISBN
9789461432575


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Mocktails

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.