Advertentie

Mom, you got this

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

De afgelopen jaren heeft Rachel de uiteenlopendste tips in haar blogs, blogs en via Instagram gedeeld: van inkijkjes in inspirerende kinderkamers tot het aanleren van een slaapruimte, het lezen van babygebaren, speelgoedgigant, positief ouderschap, reistips en nog zoveel meer.

Rachel: ‘Vaak vragen volgers waar zij bepaalde tips kunnen terugvinden. Zo ontstond mijn idee: ik wilde alle tips en alle ervaringen van de afgelopen jaren bundelen in één praktisch, mooi en compleet boek.’ Haar inzichten over het moeder- en ouderschap zijn aangevuld met de input van diverse deskundigen op het gebied van jonge kinderen.

Rachel: ‘Een aantal onderwerpen wilde ik verder uitdiepen, ik heb immers ook niet alle wijsheid in pacht. Wél heb ik een grote interesse in mijn ontwikkeling als moeder en in alles wat met ouderschap te maken heeft. Ik ben daarom in gesprek gegaan met verschillende experts. Deze interessante gesprekken gaven mij meer inspiratie en mooie inzichten. Heel graag deel ik deze met jullie in Mom, you got this.’

+


Genre
Non-fictie
Eerste editie
01 januari 2020
Laatste editie
11 januari 2021
ISBN
9789083107707


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Mom, you got this

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.