STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Move

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
Deze bijzondere uitgave, een initiatief van de UA/UZA-professoren Gaëtane Stassijns en Marc Peeters, bundelt getuigenissen van bekende en minder bekende mensen uit de meest diverse disciplines en een aantal toegankelijke bijdragen van specialisten uit de wetenschappelijke wereld. Allen hebben de bedoeling de lezer te wijzen op het nauwelijks te overschatten belang van ‘beweging’ in het licht van een goede gezondheid. Bekende ‘ervaringsdeskundigen’ zijn onder meer Bart Peeters, Bart De Wever, Elodie Ouedraogo, Karel Van Eetvelt, Lydia Chagoll, Frank Deboosere, Hilde Crevits, Mia Doornaert, Jan Leyers, de chefs van sterrenrestaurant ‘Cuines, 33’ e.a. maar er zijn ook de indrukwekkende getuigenissen van onbekende sporters die vooroordelen, ziekte of aandoening hebben overwonnen en onvermoede prestaties neerzetten.
Fotograaf Henk van Cauwenbergh bracht deze bewegingsambassadeurs in beeld en journalist Michaël De Moor tekende hun verhalen op.
+


Genre
Lifestyle & Vrije tijd
Sport en spel algemeen
Aantal pagina’s
151
Uitgeverij
STICHTING KUNSTBOEK
Eerste editie
07 december 2017
Laatste editie
07 december 2017
ISBN
9789058565839


Boekinformatie wijzigenReacties op: Move

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken