Advertentie
Nachtmerrie in Californië

Nachtmerrie in Californië

3
Rank 4919 Gelezen 3 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 3 Favoriet 0 Recensies 2
Thrillers & Spanning   Topics 0
Het geschreven woord is voor Marit van Santen even boeiend als inspirerend. Al van jongs af aan las ze alles wat los en vast zat. Met Nachtmerrie in Californië maakt ze haar debuut als auteur. Geïnspireerd door natuur, cultuur, de mensen om haar heen, dromen en reizen, leeft ze zich tijdens het schrijven volledig in haar personages en avonturen in.

Een vrouw wordt verward wakker in een witte kamer. Groot, leeg, stil. Ze heeft pijn, honger en dorst en het is koud. Ze weet niet waar ze is. Een man vindt haar, na een zwerftocht door een gebouw dat enkel lijkt te bestaan uit lange witte gangen, gesloten deuren, trappen en twee kamers. De hare en de zijne. Ze zijn alleen. Of toch niet? Samen proberen ze uit te vinden wat er is gebeurd, waar ze samen zijn en waarom. En hoe ze kunnen ontsnappen.

Dit verhaal gaat over honger, dorst, angst, pijn en verlies. En over vriendschap, warmte, vertrouwen en liefde.
Genre
Thrillers & Spanning
Spannende boeken algemeen
Aantal pagina’s
189
Uitgeverij
Marits Boeken
Laatste editie
03 juni 2020
ISBN
9789464061284
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

gruwelijk genoten

door: Nathalie M Melis 1 like
Wanneer Marian wakker wordt ligt ze op de grond. Ze heeft koud en duidelijk nood aan water. Ze heeft geen weet wat er gebeurd is of van waar ze is. 1 ding is duidelijk ze is niet vrijwillig hier terecht gekomen en ze wordt hier duidelijk tegen haar wil vast gehouden. En waar is haar echtgenoot?...

Meeslepend verhaal

door: Wijna Pronk 1 like ebook
Ik las het ebook Nachtmerrie in Californie van @Marit van Santen Het boek gaat over Marian die wakker word in een kamer , ze ligt op de grond en heeft het koud en is erg dorstig Dan hoort ze geluid en komt een man haar kamer binnen die ook opgesloten was in een kamer Het blijkt Robert te zijn...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook