Advertentie

Narcisme is a bitch

1

Gelezen 1 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 2 Favoriet 0 Recensies 1
Non-fictie   Topics 0
Na de ontmaskering van haar narcistische moeder is Jasmijn zoveel mogelijk boeken gaan lezen over narcisme. Artikelen, nieuwsberichten, ervaringen van lotgenoten... Maar wat ze echt nodig had was eigenlijk een boek waar alles in stond. Een boek waar ze ervaringen kon lezen, waar ze herkenning vond maar waar ze ook praktische tips kon vinden als ze in de paniekstand schoot.
Maar zo'n boek vond ze niet, dus schreef zij Narcisme is a bitch.

In dit boek zul je gaan lezen dat je niet alleen bent in deze strijd ook al voelt het nu misschien nog wel zo. In dit boek zul je ook lezen wat je kunt doen als je paniek voelt opkomen, en hoe je om kunt gaan met die kritische en negatieve stemmen in je hoofd. Dit boek zal jou veel inzichten geven in de keuzes die je hebt gemaakt onder invloed van het narcisme. Dit boek hoef je niet braaf van voor naar achter uit te lezen, want je kunt gewoon een willekeurig hoofdstuk opzoeken als je net over dat ene onderwerp iets wilt lezen. Dit boek heeft geen hoofdstukken en houdt zich niet aan de geijkte boekregels, want Jasmijn is opgevoed door een narcistische moeder en heeft een hekel gekregen aan regels, orde en gehoorzaamheid.
+


Genre
Literaire non-fictie
Literaire non-fictie algemeen
Aantal pagina’s
123
Uitgeverij
Mijnbestseller.nl
Eerste editie
03 november 2020
Laatste editie
03 november 2020
ISBN
9789403611105


Boekinformatie wijzigen

Advertentie

Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Narcisme is a bitch

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.