Advertentie

Neutrale stilte

1
Gelezen 1 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 1
Thrillers & Spanning   Topics 0
Neutrale stilte
De jaren voor de naderende oorlog (1910-1912)
De spanningen tussen landen nemen hand over hand toe in Europa en Azië. De expansiedrang van landen als Duitsland, Rusland en Japan lijkt geen grenzen te kennen. Een golf van landverhuizers begint op gang te komen. Mensen mensen die vluchten om het vege lijf en schamele bezittingen te redden.De Nederlandse regering treedt hard op en probeert zoveel mogelijk vluchtelingen terug naar hun land van herkomst in Oost-Europa te sturen. De zoon van Mme. Belle de Fleurdelis is één van die landverhuizers en weet zwaargewond de villa van weleer in Vollenhoven te bereiken. Hij blijkt een agent te zijn van de Okhrana, de inlichtingen- en veiligheidsdienst van de Russische Tsaar. Van de ene op de andere dag zijn allerlei inlichtingendiensten geïnteresseerd in Mme. Belle de Fleurdelis en haar zoon, Igor. Een spannend kat- en muisspel begint.
Genre
Thrillers & Spanning
Serie
Belle de Fleurdelis
Aantal pagina’s
534
ISBN
9789082696370
+

Boekinformatie wijzigen

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic

Recensies

Prachtig, bloedstollend en verrassend verhaal

door: MargrietvanDijk 1 reactie 1 like
Het verhaal speelt zich af in de vooravond van de eerste wereldoorlog: een tijd van complotten, moord, spionage en verwikkelingen tussen Duitsland, Engeland en Rusland. In het boek maak je kennis met de slimme, eigenzinnige, onbeschofte Belle de Fleurdelis, die als detective, vriendin en...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook