Niets liever dan jij
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 4 4 7 3 0 2 0 1 0
Parool:

Niets liever dan jij

11

Gelezen 12 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 1
Junior Artikelen 1 Spots 2   Topics 0

‘Mama, hoe kan ik weten wie de liefste is?’ ‘Moeilijk hè,’ zegt mama. ‘Jij hebt ook zo veel keus. Ik weet alleen wie líever dan de liefste is. Die staat hier voor mijn neus!’ Erik van Os en Elle van Lieshout schreven ontroerende en grappige versjes waarbij ze de wereld bekijken door de ogen van een kind. Een wereld dicht bij huis, waar zo veel is om je over te verwonderen. Marije Tolman maakte er hartveroverende illustraties bij.

‘Mama, hoe kan ik weten wie de liefste is?’ ‘Moeilijk hè,’ zegt mama. ‘Jij hebt ook zo veel keus. Ik weet alleen wie líever dan de liefste is. Die staat hier voor mijn neus!’ Erik van Os en Elle van Lieshout schreven ontroerende en grappige versjes waarbij ze de wereld bekijken door de ogen van een kind. Een wereld dicht bij huis, waar zo veel is om je over te verwonderen. Marije Tolman maakte er hartveroverende illustraties bij. - See more at: https://www.queridokinderboeken.nl/boek/niets-liever-dan-jij/#sthash.FMjdDkdH.dpuf

+


Genre
Kind & Jeugd
Prentenboeken (<6 jaar)
Aantal pagina’s
48
Uitgeverij
Querido Kinderboek
Eerste editie
17 augustus 2016
Laatste editie
17 augustus 2016
ISBN
9789045119687


Boekinformatie wijzigen


Recensies (1)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Niets liever dan jij

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken