Advertentie

Nieuwe kristallen en geneeskrachtige stenen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0
n de afgelopen jaren is er wereldwijd een breed en opmerkelijk scala aan krachtige, schitterende kristallen met een heilzame werking op de markt gekomen. Sommige waren al heel lang geleden bekend, maar er zijn ook zeldzame en pas onlangs beschikbare exemplaren bij gekomen. Deze stenen en kristallen, afkomstig uit nieuwe bronnen of op kunstzinnige wijze door de mens gevormd, en in bestaande mijnen ontdekte combinatiestenen bieden nieuwe niveaus van inzicht en energie.

Judy Hall, auteur van de besteller De kristallengids, schreef dit gedetailleerde handboek over de eigenschappen van deze stenen. Met haar unieke deskundigheid en inzicht legt ze uit hoe elk heilzaam kristal uw leven kan transformeren. Dit handboek is helder geschreven, schitterend geïllustreerd en heeft een uitgebreid register, en daardoor is het onmisbaar voor iedereen die gefascineerd is door kristallen.
+


Genre
Non-fictie
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Veltman Uitgevers B.V.
Eerste editie
01 januari 2007
ISBN
9789059206540


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Nieuwe kristallen en geneeskrachtige stenen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.