Advertentie

Nooit loopt de weg dood

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Sport is geen geïsoleerd, los van de maatschappij staand gebeuren meer. Bergen, parken, bossen en duinen zijn vergeven van wandelaars, hardlopers, fietsers en andere sportievelingen.

'Nooit loopt de weg dood' staat vol treffende gedichten over sport, in de ruimste zin van het woord. Sport in relatie tot de natuur, klimaatverandering, liefde en commercie. De gedichten zijn geëngageerd, geestig en provocerend. Ze worden bevolkt door marathonlopers, rotsklimmers en voorjaarsfietsers, door voetbalmoeders en fitnessjunkies.

Harmen Malderik publiceerde reisverhalen, romans en een dichtbundel. Gedichten van hem verschenen o.a. in Hard Gras, Poëzieverrijkt en Meander Magazine. Hij laat zich in zijn werk vooral inspireren door zijn mondiale ervaringen als fietsreiziger en andere sportieve activiteiten. Sport is voor Malderik een middel om terug te keren naar de natuur, een vlucht uit de consumptiemaatschappij.
+


Genre
Poëzie
Poezie
Aantal pagina’s
84
Uitgeverij
Palmslag
Eerste editie
29 januari 2021
Laatste editie
29 januari 2021
ISBN
9789493059771


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Nooit loopt de weg dood

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.