Nooit meer niet meer slapen
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 0 4 0 3 0 2 0 1 0

Nooit meer niet meer slapen

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Non-fictie   Topics 0

Goed slapen kan iedereen, je moet alleen weten hoe

In Nooit meer niet meer slapen vertellen schrijver en voormalig slechtslaper Jelmer Jepsen en psychiater en somnoloog Alexander van Daele op praktische en toegankelijke wijze over slaap en slapeloosheid.

Jarenlang sliep Jelmer zeer slecht. Hij probeerde van alles om dat te verhelpen, maar niets hielp. Uiteindelijk lukte het hem onder begeleiding van Alexander van Daele om zijn slaapproblemen de baas te worden. In dit boek krijgt de lezer een uniek kijkje in de spreekkamer en in de behandeling van slapeloosheid.

Aan de hand van de laatste wetenschappelijke inzichten, praktische tips en levendige anekdotes leggen Jelmer en Alexander uit wat slapeloosheid is, hoe het ontstaat en wat je eraan kunt doen. Een must-read voor iedereen die (nog) beter wil slapen!

Jelmer Jepsen studeerde Communicatiewetenschap. Eerder schreef hij de boeken Vallen als het heet is, De circusvrouw en Amanda. Daarnaast schrijft hij de avontuurlijke jeugdliteratuurreeks rondom de 11-jarige Stuntvlogger Sam. Jelmer had jaren last van ernstige slaapproblemen en schreef daarover een artikel samen met een van zijn behandelend artsen, Alexander van Daele. Deze samenwerking leidde tot het boek Nooit meer niet meer slapen.

Alexander van Daele is werkzaam als psychiater en somnoloog. Tijdens zijn opleiding tot psychiater maakte Alexander een zijsprong door zich te specialiseren in de slaapgeneeskunde. Hij kwam in aanmerking voor deelname aan het exclusieve – en Europees erkende – somnologieexamen van de European Sleep Research Society (ESRS). Dit examen heeft hij in september 2018 met succes afgerond, waarna hij zich somnoloog mocht noemen.

+


Genre
Gezondheid & Psychologie
Psychologie algemeen
Aantal pagina’s
240
Uitgeverij
Spectrum
Eerste editie
24 maart 2022
Laatste editie
24 maart 2022
ISBN
9789000359530 , 9789000363551


Boekinformatie wijzigenReacties op: Nooit meer niet meer slapen

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken