Advertentie

Stuntvlogger Sam en de strijd om de award

0

Gelezen 0 Aan het lezen 0 Wil ik lezen 1 Favoriet 0 Recensies 0
Junior   Topics 0
Stuntvlogger Sam en de strijd om de award van Jelmer Jepsen en Wilbert van der Steen (ill.) is het derde deel in de grappige serie over Sam de stuntvlogger. In dit deel gaat Sam de strijd aan om een felbegeerde Vloggie Award binnen te slepen.

Sam is met zijn stuntvlogs genomineerd voor een Vloggie Award in de categorie Beste Nieuwkomer. Deze award wordt uitgereikt tijdens een echte live-tv-show. Op de avond van de prijsuitreiking zijn alle bekende vloggers van Nederland aanwezig in de studio. Maar ook is er iemand stiekem naar binnen geslopen: oud-presentator Rolf Ruis. Rolf heeft een enorme hekel aan vloggers. Want sinds er vloggers zijn, kijkt niemand meer tv, waardoor Rolf geen werk meer heeft. En dus heeft hij een boosaardig plan bedacht om alle vloggers in één klap van de aardbodem te laten verdwijnen...

Eerder verschenen Stuntvlogger Sam en de wolf van Weverseind (deel 1, genomineerd voor de Hotze de Roosprijs 2020) en Stuntvlogger Sam en de Vloek van Atlantis (deel 2).

‘Een avontuurlijk en actueel verhaal over vloggen, met een flinke dosis StukTV!’
Bookbreak.nl over Stuntvlogger Sam en de Vloek van Atlantis
+


Genre
Kind & Jeugd
Fictie 10-12 jaar
Aantal pagina’s
176
Uitgeverij
Luitingh Sijthoff
Eerste editie
17 augustus 2021
Laatste editie
17 augustus 2021
ISBN
9789024595730 , 9789024595747


Boekinformatie wijzigen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners

Advertentie


Reacties op: Stuntvlogger Sam en de strijd om de award

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.