Hosting fasting and healthy eating retreats as chef and nutritionist at Moinhos Velhos retreat centre in Portugal, has given me the opportunity to meet guests from all over the world, with often widely differing views on nutrition. Most of the commonly asked questions by the guests are answered throughout this book, supported by science. Questions such as "what is a healthy diet?", "what about (intermittent) fasting?", "do I need to eat more protein?", and "is coffee really unhealthy?", will all be answered in this book. Also, a deep dive into the science behind eating beans and animal products, as well as a closer look at the environmental impact our dietary choices have. Interspersed between the nutrition chapters you will find sections with healthy vegan recipes made with whole foods. Teaching you the basics of preparing a simple, healthy, plant-based meal, as well as several recipes to impress your (plant-based) guests and make you forget that there are no animal products in your dish. The result of a ten-year foray into the world of nutrition science, this book explains why a whole foods plant-based diet is the best diet for your own health, and the health of the planet!
Is Liften naar de hemel van Lex Paleaux jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Beladen huis van Christien Brinkgreve jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Het huis met de palm van Esther Verhoef jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is De verwarde cavia terug op kantoor van Paulien Cornelisse jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Is Meneer Putmans ziet het licht van Hendrik Groen jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!
Matthew’s vriend wordt door een stalker bedreigd. Als er meerdere moorden worden gepleegd, lijken deze met dezelfde stalker verband te houden.Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.
Reageren op Nutrition in the Kitchen
Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.