Advertentie

Ode aan het eiland

0

Gelezen 0 Aan het lezen 1 Wil ik lezen 0 Favoriet 0 Recensies 0
Literatuur & Romans   Topics 0
Het eilandgevoel

Over het Waddeneiland Schiermonnikoog raak je niet snel uitgepraat. Dat blijkt uit de verhalen en gedichten in dit boek, geschreven door liefhebbers van het eiland. Een eiland dat gekenmerkt wordt door rust, ruimte, natuur en gemoedelijkheid. Een plek waar een mens weer tot zichzelf komt.

In mei 2018 verscheen deel 1, al snel gevolgd door de delen 2 en 3. Dit boek 'Ode aan het eiland' sluit de reeks af met nieuwe verhalen, gedichten, foto's en meer.

De samensteller van de vier boeken maakte ruim dertig jaren geleden kennis met Schiermonnikoog. En dat was liefde op het eerste gezicht. Die passie voor het eiland is nooit meer over gegaan. Dat leidde onder meer tot de website www.schierweb.nl en tot het samenstellen van de vier boeken.

Credo van de samensteller: ‘Wie eenmaal op het eiland is geweest, laat er iets van zichzelf achter en ‘moet’ er dus wel terugkomen’.
+


Genre
Korte verhalen , Literatuur & Romans
Verhalenbundels
Aantal pagina’s
207
Uitgeverij
SG
Eerste editie
19 oktober 2020
Laatste editie
19 oktober 2020
ISBN
9789080824522


Boekinformatie wijzigen

Advertentie


Reacties op: Ode aan het eiland

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.