Offer
STEUN JE BOEKHANDEL
Koop je boeken bij je lokale boekhandel.
Volg je favoriete boekhandel nu ook op Hebban.

Log in om je boekhandel te kiezen
5 13 4 9 3 0 2 0 1 0

Offer

22

Rank 64 Gelezen 23 Aan het lezen 5 Wil ik lezen 117 Favoriet 4 Recensies 3
Thrillers & Spanning Spots 2   Topics 0   Leesclub

Vier meisjes verdwijnen in het woud.
Het dorp zwijgt.
Dan worden ze gevonden…

Alex Berger, ex-flik en een wat bijzondere privédetective, is op retraite in de Italiaanse Alpen. Ver weg van zijn job waar hij zwaar over twijfelt, op zoek naar zichzelf en – om de lokale natuurvereniging blij te maken – ook op zoek naar een wolf.

In de Ardennen, in het oude Woud van Anlier, vindt een boswachter het lichaam van een jonge vrouw. Ze ligt naakt op een boomstronk, misbruikt en gewurgd. De plaats delict roept lugubere herinneringen op aan een cold case. Het onderzoek concentreert zich rond Suxy, een dorpje van niks midden in het woud, zo goed als zonder internet en telefoon, afgesloten van de wereld. Het is een dorp van oudjes, maar ook van zonderlingen en mensen die je ’s nachts liever niet tegen het lijf loopt.

Sara Cavani van Interpol roept de hulp in van haar goede vriend. Alex Berger laat zijn wolf achter om mee te jagen op een veel gevaarlijker roofdier dat zich schuilhoudt in de bossen rond Suxy. Hij duikt onder in het enorme woud en wordt er geconfronteerd met zijn eigen angsten en demonen. Maar Alex is niet alleen… Ook de moordenaar zwerft er rond op zoek naar een volgende prooi.

+


Genre
Thrillers & Spanning
Thriller
Serie
Alex Berger (3)
Aantal pagina’s
336
Uitgeverij
Borgerhoff & Lamberigts
Eerste editie
31 oktober 2022
Laatste editie
31 oktober 2022
ISBN
9789463938396 , 9789463939973


Boekinformatie wijzigen
1 keer bewerkt, laatste bewerking door Marvin O.
Rapporteer deze bijdrage


Recensies (3)

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Reacties op: Offer

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie. Recensies schrijf je onder Schrijf een recensie.

Gesponsorde boeken